Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο toponavigator.com είναι τιμές λιανικής πώλησης στις οποίες έχει υπολογισθεί ο Φ.Π.Α. Το toponavigator.com διατηρεί το δικαίωμα προσφοράς χαμηλότερης τιμής από την αναγραφόμενη σε περιπτώσεις μαζικών παραγγελιών για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εξατομικευμένα είτε μέσα από τις σελίδες του είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα προκύπτει από την επιβάρυνση της συνολικής αξίας των προϊόντων με τα έξοδα αποστολής ή άλλα (π.χ. έξοδα συσκευασίας, ασφάλειας, αντικαταβολής κ.λ.π.) για τα οποία θα ενημερώνεστε άμεσα και με λεπτομέρειες πριν από την τοποθέτηση της κάθε μίας παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης κάθε παραγγελίας δηλώνετε αυτόματα ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα την χρέωση σας με το τελικό ποσό που έχει προκύψει.

Η πληρωμή του τελικού ποσού γίνεται, μετά από επιλογή στην σελίδα ολοκλήρωση παραγγελίας, με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Για την πληρωμή μέσω αντικαταβολής, όποτε η επιλογή αυτή υπάρχει διαθέσιμη, συνήθως υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση για την οποία ενημερώνεστε πριν την ολοκληρωμένη αποστολή της παραγγελίας σας.
Για τις τραπεζικές καταθέσεις σας παρακαλούμε χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και ενημερώστε μας με ένα email για την κατάθεση σας. Η παράληψη ενημέρωσης μας ενδέχεται να έχει σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τυχόν τραπεζικές προμήθειες βαραίνουν μόνο εσάς.

ALPHA BANK
Αριθμός λογαριασμού:   111002320001751 (IBAN: GR48 0140 1110 1110 0232 0001 751)
Δικαιούχος: Αδαμακόπουλος Τριαντάφυλλος

Στην περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, η χρέωση γίνεται μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας ή του ιδιωτικού φορέα με τους οποίους το toponavigator.com συνεργάζεται. Η λειτουργία των υπηρεσιών αυτών δεν γίνεται άμεσα από το toponavigator.com αλλά μέσω των εκάστοτε ιστοσελίδων της τράπεζας ή του ιδιωτικού φορέα οι οποίοι διεκπεραιώνουν την διαδικασία των ηλεκτρονικών πληρωμών. Κατά τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις υπέρ της τράπεζας ή του ιδιωτικού φορέα για τις οποίες το toponavigator.com δεν είναι δυνατόν να σας ενημερώνει ούτε φέρει ευθύνη για το ύψος αυτών και κατά συνέπεια θα πρέπει πριν τοποθετήσετε μία ή περισσότερες παραγγελίες να γνωρίζετε για την ύπαρξη και το ύψος των επιβαρύνσεων αυτών. Ολοκληρωμένη θεωρείται μία παραγγελία μόνο κατα την περίπτωση επιβεβαίωσής της μέσα από τις σελίδες του toponavigator.com ή/και την αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος. Σε κάθε περίπτωση το toponavigator.com διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει μία ή περισσότερες παραγγελίες οπότε και θα επιστρέψει το ποσό που τυχόν έχει εισπραχθεί. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με συμβατικό ταχυδρομείο ή με ιδιωτική εταιρία μεταφορών (courier) αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες της κάθε αποστολής και πάντα προς το συμφέρον του πελάτη. Η παράδοση αυτών γίνεται στην ταχυδρομική διεύθυνση που έχει δηλωθεί από τον εκάστοτε πελάτη στα στοιχεία παράδοσης τα οποία ενδέχεται να είναι διαφορετικά από αυτά της χρέωσης. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι από 1-10 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος των 10 εργάσιμων ημερών για τον οποίο το toponavigator.com δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη. Η παράδοση των ηλεκτρονικών αρχείων γίνεται αμέσως μετά την επιτυχή πληρωμή της παραγγελίας μέσω κρυπτογραφημένου συνδέσμου τον οποίο θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο σύνδεσμος είναι προσωπικός και δεν επιτρέπεται η αποστολή του σε τρίτο πρόσωπο.

Η έκδοση απόδειξης για την πώληση των προϊόντων γίνεται με την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να κάνετε την αντίστοιχη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα λαμβάνετε το νόμιμο παραστατικό ηλεκτρονικά μέσω email. Ιδιοκτήτης του toponavigator.com και εκδότης των νόμιμων παραστατικών είναι η εταιρία Anadigit με έδρα Αναπήρων Πολέμου 20, Λυκαβηττός και τηλέφωνο 2103604451.